Programe

Clase Fitness

Alege unul dintre clasele de fitness care ți-i se potrivește cel mai bine! Indiferent care vei alege, vei avea un antrenor personal alături tot timpul care te va ajuta să execuți exercițiile corect și te va motiva.

Circuit Training

Unul dintre cele mai antrenante antrenamente este cel de tip Circuit. Vei avea ocazia să îți antrenezi toate grupele musculare, alături de un antrenor profesionist și prietenii din clasă.

Trainer personal

Nu ești familiarizat cu sala de sport? Nici o problemă! Avem traineri care vor fi alături de tine să îți arate care aparate să le folosești pentru început, cum trebuie să le folosești corect și mai ales să îți explice mersul lucrurilor în sala de fitness.

Cardio & Strength

Special creat pentru sănătatea copiilor noștri, Cardio&Strenght Workout este un program dinamic, interactiv și cu sfaturi de nutriție, pentru a le oferi copiilor o dezvoltare armonioasă.

Fitness pentru oricine

Poți alege oricare dintre clasele de fitness, în funcție de condiția ta fizică. Indiferent că acum îți dorești un corp sănătos sau ești deja familiarizat cu sala noastră, te vom ajuta să îți transformi dorințele în realitate.

Personal Trainer

Antrenorul personal este cel care te ajută să îți îndeplinești obiectivele personale. Acesta te motivează și te ajută să faci exercițiile corect. 

X-Body Training

X-body este un antrenament care lucrează toate grupele musculare. Dar, cel mai important, durează doar 20 de minute. În plus, vei avea întotdeauna un antrenor alături, care te ajută cu sfaturi și să efectuezi corect exercițiile.

Circuit training

Antrenamentele de tip Circuit constă într-o serie consecutivă de exerciții efectuate unul după altul, care combină antrenamentul de formare a rezistenței cu pierderea în greutate. Este un antrenament dinamic și antrenant.

Cardio & Strength

Antrenamentul Cardio & Strength Workout este special conceput pentru copii. Este un antrenament dinamic și interactiv, cu o multitudine de exerciții pentru vârsta copiilor, dar și cu sfaturi de nutriție.

Atletism copii

Atletismul este o disciplină complexă care reunește deprinderile motrice naturale ( alergare, săritură, aruncare), regăsite sub forma probelor atletice , cu efecte favorabile în planul motricității umane.

Care sunt beneficiile atletismului asupra dezvoltării copilului tău?
– stimulează dezvoltarea fizică armonioasă;
– dezvoltă toate grupele musculare;
– este un sport care se potrivește tuturor copiilor indiferent de constituția fizică.

Abs & Glutes

Vrei să ai un corp de invidiat? Alege antrenamentul Abs & Glutes Feminine Programme, special creat pentru femei.

Fit Dance

Fit Dance este o clasă antrenantă și dinamică. Cu ajutorul muzicii și a exercițiilor fizice, vei ajunge să ai un corp de invidiat. este binevenit oricine la clasa de Fit Dance, indiferent de vârstă sau experiență fitness.

vino în echipa von fitness

 

 

Dacă vrei să ai un corp sănătos, te așteptăm la Von Fitness. Îți oferim clase și programe de fitness pentru orice vârstă și condiție fizică, cu antrenori specializați și echipamente de ultimă generație.

 

Antrenori personali

Sunt aici să te ajute să îți atingi obiectivele personale care ți- le-ai propus și să te motiveze să îți continui planurile.

Greutate

Suferi din cauza greutății? Ai o viață sedentară? Suntem aici să te ajutăm să ai un organism sănătos. Prin antrenamente regulate, sfaturi de nutriție și motivația de a trece peste toate obstacolele.

Putere

Vrei un corp lucrat? Vrei un corp sănătos? Vino la Von Fitness! Ai diverse programe care să îți dezvolte masa musculară și să îți construiască corpul visat.

 

 Cardio

Indiferent dacă te pregătești pentru un concurs sportiv sau nu, sesiunile de exerciții cardio sunt excelente pentru a face un pas în direcția cea bună.

 

Work

be stronger. get fit.

von fitness

Orar de funcționare

Luni-Vineri: 6.30 AM – 10 PM

Sâmbătă: 9 AM – 8 PM

Duminică: 12 PM – 6 PM

Fii sănătos prin sport

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop