Din 2018

Despre Noi

Sala Noastră

VON FITNESS este un proiect unic prin amploarea și funcționalitatea sa în Satu Mare. Varietatea imensă de simulatoare oferă oportunități de instruire nelimitate pentru absolut fiecare utilizator.

Spațiul clubului este conceput luând în considerare cele mai noi tendințe globale și peste 12 ani de experiență în domeniul fitnessului. Dimensiunea clubului este de 2300 mp, zona fiind împărțită în 8 zone de fitness. Sala de gimnastică este echipată cu echipamente premium DHZ, iar zona cardio este echipată cu MATRIX și DHZ.

Clubul de fitness VON FITNESS oferă programe de tip grup: circuit training și pregătire fizică.
Clubul are, de asemenea, un studio pentru X-BODY la care pot participa o persoană sau în grup de 2 persoane.

Personalul nostru profesionist, echipa prietenoasă și conducerea locală, fac din Von Fitness clubul preferat al celor care își doresc un stil de viață sănătos. 

Proiect de fuziune- Von Fitness 

Cea mai dotată și profesionistă sală de antrenament din Satu Mare. Aici gasești cele mai bune condiții. Să nu uităm și un alt factor important : un antrenor serios care te ajută și te stimulează!

Cu un design modern și aparate performate, Von Fitness te invită la un stil de viață sănătos prin mișcare și sport.

Având o multitudine de clase de fitness pentru toate vârstele, cu antrenori profesioniști și care sunt gata să te ajute să îți atingi obiectivele personale, Von Fitness este locul unde nu ești doar un membru, ești parte din familie.

Programe 

Circuit Training

X-Body Training

Cardio & Strength Workout

Fit Dance

Atletism Copii

fă o schimbare

fi sănătos prin sport

Ești pregătit pentru o nouă provocare? Alege să ai un corp sănătos prin sport! Încearcă clasele noastre antrenante de Circuit Training, Fit Dance sau chiar cele cu antrenori personali. 

Work

be stronger. get fit.

von fitness

orar de funcționare

Luni-Vineri: 6.30 AM – 10 PM

Sâmbătă: 9 AM – 8 PM

Duminică: 9 AM – 8 PM

Fii sănătos prin sport

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop