Devino membru

Începe azi

Abonament One Time

Abonament Gold

Abonament Silver

Abonament Bronze

Abonament Star

Abonament Diamond Gold

Abonament Diamond Star

Abonament 2 Weeks Gold

Abonament Unlimited + 15 Shakes

De la

145 lei/ lună

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul fitness-ului, am conceput pentru voi mediul ideal pentru a avea un corp sănătos, cu aparatură modernă și instructori specializați.

Tipuri de Abonamente Fitness

Abonament

One Time

40 lei

Detalii

Fitness One Time este un abonament de încercare. Valabilitate 1 zi.

Abonament

Gold

180 lei

Detalii

Fitness Gold este un abonament pentru iubitorii de sală. Are acces nelimitat de luni până vineri între orele 6.30-22.00 și în weekend nelimitat. Valabilitate 30 zile.

Abonament

Silver

150 lei

Detalii

Descoperă avantajele abonamentului Silver pentru elevi cu acces nelimitat la sala de fitness între orele 6.30-17.00 și nelimitat în weekend! Bucură-te de flexibilitate și posibilitatea de a-ți organiza antrenamentele în timpul zilei, beneficiind de echipamente moderne și instruiri personalizate.

Valabilitate 30 zile.

Abonament

Star

145 lei

Detalii

Fitness Star este un abonament pentru iubitorii de sală care pot veni doar dimineața. Are acces nelimitat de luni până vineri între orele 6.30-14.00. Valabilitate 30 zile.

Abonament

Diamond Gold

300 lei

Detalii

Fitness Diamond Gold este un abonament pentru perechi. Fie că dorești să vii cu soțul/soția sau cu copilul, acesta vă oferă acces nelimitat de luni până vineri între orele 6.30-22.00 și în weekend nelimitat. Valabilitate 30 zile.

Abonament

Diamond Star

230 lei

Detalii

Fitness Diamond Star este un abonament pentru pentru perechi care vor să facă sport dimineața. Fie că dorești să vii cu soțul/soția sau cu copilul, acesta vă oferă acces nelimitat de luni până vineri între orele 6.30-14.00. Valabilitate 30 zile.

Abonament

Bronze

160 lei

Detalii

Descoperă abonamentul Bronze perfect pentru studenți! Beneficiază de acces nelimitat la sala de fitness între orele 6.30-18.00 si nelimitat în weekend, pentru a-ți construi un stil de viață sănătos și activ.

Valabilitate 30 zile.

Abonament

Unlimited + 15 Shakes

300 lei

Detalii

Descoperă cel mai atractiv abonament fitness – Unlimited + 15 Shakes! Beneficiezi de acces nelimitat la sala de fitness și primești 15 shake-uri proteice delicioase. Începe să-ți atingi obiectivele de fitness și nutriție cu acest pachet complet, care îți oferă tot ce ai nevoie pentru succesul tău.

Valabilitate 30 zile.

Work

be stronger. get fit.

von fitness

Orar de funcționare

Luni-Vineri: 6.30 AM – 10 PM

Sâmbătă: 9 AM – 8 PM

Duminică: 9 AM – 8 PM

Fii sănătos prin sport

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop